par

3 Ting der kan få nyt liv i parforholdet

Er forholdet mellem dig og din partner blevet koldt og ukendeligt, så er der ting du kan gøre for at få nyt liv i forholdet og igen få det til at blomstre som i gamle dage, som den gang du var nyforelsket. Det er naturligt at forhold til tider bliver afprøvet på godt og ondt, men vil du gerne holde fast, så er du nødt til at gribe bolden og gøre en aktiv indsats for at det skal overleve.

Lyt mere

I et parforhold er det vigtigt at du giver plads til den anden part, han eller hun vil gerne føle sig hørt og føle at du lytter aktivt. Hold derfor igen med din egen talen og lad din partner snakke, sørg for at stille en masse spørgsmål og vær interesseret i samtalen. Især kvinder vil rigtig gerne føle at de bliver hørt og forstået. Bring eventuelt en god flaske vin på bordet og lad hende snakke, sørg for du ikke sidder og kigger ned i telefonen eller tænder for fjernsynet, kig hende i øjnene og lad hende tale ud, så enkelt er det.

Ros mere

Vi alle elsker at få en masse ros, vi elsker at få afvide der er noget vi er gode til og gør et godt stykke arbejde. Man ser dog ofte med tiden at de fleste parforhold kommer på en prøve og så glemmer man at rose og bider kun mærke i den anden parts svagheder og kritisere mere end man støtter. Det kan få os alle til at trække os, og hvis vi bliver kritiseret, så gider de fleste af os ikke engang at prøve mere.

Oplev mere

En af de bedste måder at få gnisten tilbage i forholdet er ved at opleve mere og opleve nyt sammen. Det gælder om at skabe en masse minder som i kan have sammen, og den dag det brænder på så har i minderne sammen som har skabt et stærkt bånd og dermed er i bedre rustet til de hårde tider. Det er altså vigtigt at opleve sammen, det behøves ikke altid være en stor og dyr rejse, det kan være et lille kursus eller et wellnessophold, på gavespot.dk kan du finde et stort udvalg af oplevelser til både ham, hende og par. Mulighederne er rigtig mange og det er altså vigtigt at i kommer ud og får nogle nye oplevelser sammen, så tag ud og lær og oplev nyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *