sove

Find en billig overnatning i København

København er, om end mindre end så mange andre europæiske storbyer, et spændende sted at besøge. Her findes masser af turistattraktioner, flotte butikker, spillesteder, klubber og en masse andet. Desuden er der altid mulighed for en billig overnatning i København, hvis man er turist fra udlandet på besøg eller hvis man “bare” er på besøg fra Jylland eller Fyn og skal ind og se et show eller lignende.

Man kan uden problemer finde for eksempel et hostel, hvor der muligvis også er en form for morgenmad inkluderet, med et simpelt værelse og en god seng til billige penge.

Der er en helt særlig stemning i København. En dansk hygge, mange cyklister og flot og rent de fleste steder. Noget der specielt falder en i øjnene når man går rundt på en hyggetur rundt omkring i København er de mange flotte lejligheds bygninger af nyere eller ældre dato. Langt de fleste af dem har et unikt og charmerende udtryk over sig, som får en til at tænke på, hvordan det mon ser ud inde i selve lejlighederne og hvor hyggeligt det ville være hvis man selv boede lige netop der.

Tivoli, strøget og sidegaderne i København

Det sted som mange udenlandske turister flokkes til når de ankommer til København er det gamle flotte tivoli, som jo også ligger lige ved Hovedbanegården og strøget. Er man til store flotte butikker og en masse mennesker der vandrer frem og tilbage i en lind strøm, byliv og gadegøglere og musikanter, så er strøget det rette sted. Er man mere til små, specialiserede butikker med anderledes tøj, plader eller bøger, så skal man hellere bevæge sig på opdagelse ud i sidegaderne der ligger omkring strøget. Her finder man et væld af den slags butikker og her er knapt så meget “run på” som der er på selve strøget. Her kan man også finde mange hyggelige, små cafeer og spisesteder til når man er blevet sulten og har brug for et lille hvil.

I byen i København

Vil man gerne ud og feste når shoppingdagen er forbi, så byder København på en enorm mængde klubber, barer og spillesteder med fede koncerter. Der er uden tvivl noget for enhver smag, uanset om man er til vilde diskoteker, mere stilfærdige værtshuse, irske pubber eller en rock koncert. København har det hele. Er det sommer i Danmark når man besøger København, så er der heller ikke noget som en sommeraften i Nyhavn, hvor man kan nyde vandet, synet af bådene og de mange, mange barer og spisesteder, der ligger på rad og række og hver især byder på en unik og helt særlig stemning. Her kan altid få en god fadøl eller glas vin, samt noget lækkert at spise.

Når ens hyggelig festaften er slut kan man tage offentlig transport, bus eller metro tilbage til sit hostel, hvor man har skaffet sig en billig overnatning og få sig en god nats søvn, så man er klar til endnu en dag i Danmarks hovedstad

Læs mere på: http://danhostelcopenhagencity.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *