Kilimanjaro

Lad den næste rejse gå til Kilimanjaro

Kilimanjaro er sjældent den første destination som falder dig ind, når du overvejer, hvor du næste gang skal lade ferien gå til. Dette skyldes på ingen måde at Kilimanjaro er et dårligt sted at rejse hen – tværtimod. Det skyldes nærmere, at det er en destination, som rigtig mange af os ikke ved så meget om. Kilimanjaro ligger langt væk, det er en meget fremmed kultur, og så er det ikke så luksuriøst som det, vi ofte forbinder med vores ferier. Men det er en skam, hvis disse forbehold afholder dig fra at opleve Kilimanjaros skønhed.

For mange af os danskere er ferie en ting, som er meget ligetil. Her vil vi slappe af, vi vil have varme, lækker mad og lækre drikkevarer, og så vil vi have luksus og betjening. Derfor vælger mange destinationer i Sydeuropa eller Asien, hvor smukke strande og luksushoteller er i fokus. Disse måder at rejse på er der intet galt med. Der er dog bare et problem, og det er, at hvis man først har set et sted, så har man på sin vis set dem alle. Turiststrande- og hoteller er nemlig langt hen ad vejen ganske ens.

Dette får du ud af en rejse til Kilimanjaro

Kilimanjaro er Mount Kenyas højeste tinde, og er derfor en destination som virkelig adskiller sig fra de mere klassiske ferieformer. Imens det for nogen lyder hæsligt at bruge deres dyrebare fridage på et svede på vej op af et bjerg, så kan det være, at det netop for dig lyder som en drøm som vil gå i opfyldelse. Der er nemlig flere og flere, som er begyndt at opdage charmen ved at udfordre sind og krop og samtidig opleve naturen helt tæt på, på en aktiv ferie til for eksempel Kilimanjaro.

Kilimanjaro tilbyder en helt unik oplevelse, både for den enlige rejsende og for en større gruppe. Selve vandringen op af bjerget er hård, men enormt givende. Man bevæger sig under primitive men kontrollerede forhold, og udvikler et tæt forhold til både sine medrejsende og sine guides. Derudover kommer man helt tæt på Kenyas helt unikke og vanvittigt smukke natur og dyreliv. Ved bjergets fod er det muligt at spotte nogle af Afrikas mest ikoniske dyrearter, og på toppen er de skyer, blå himmel og tinder så langt øjet rækker.

Book din ferie nu og skab minder for livet

Hvis du synes at det ovenstående lyder som drømmen, men er du urolig over de besværlige planlægningsprocesser ved at skulle til Afrika, så frygt ikke. Det er nemlig både nemt og billigt at alliere sig med et professionelt rejsebureau. Rigtigt mange af disse bureauer specialiserer sig faktisk i netop rejser til Afrika, og måske mere specifikt vandringer på Kilimanjaro. Her kan du få hjælp til at booke guides, til at få de nødvendige rejsepapirer, vaccinationer, udstyr, hoteller, transport og meget, meget mere. Det eneste du skal er derfor faktisk at læse nogle rejsebøger, og begynde at glæde dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *